counting days....

Lilypie Angel and Memorial tickers

Da "Atm0SphEre"

MyEm0.Com MyEm0.Com MyEm0.Com MyEm0.Com MyEm0.Com

Thursday, January 20, 2011

hari ini hari khamis ^-^

Assalamualaikum everybody!!! nice to meet u guys... keke.. tengah watpe tuh?? suma sehat x? klu x sehat, p laaa makan ubat ke, tdo ke, jalan2 ke, p ospital ke..klinik...hehehe... so that, klu badan yang sihat, datang dari minda yang cerdas, sume bende yang kita buat akan menjadi lebih mudah, ceria, pantas dan efisien.... kan kan kan??? 

macam aku arini, aku bgun2 jek, aku tersenyum... haha tibe2 rasa macam org gile plak.. haha xda rr.. mne ade... tersenyum sebab arini aku bgun LEWAT....... hohoho.. tiiidaaakkkk ni bukan lah sebab utama tersenyum.. keke.. sebab paling utama sekali, bgun2 jek, nampak tgkap kat, tgok luar, subhanallah indahnya pagi ni.... cerah jek.. langit biruuuu, xda awan.... huhu so0o0o0 peaceful~ weee

pastu aku pun terus mengexcited kan diri, meletakkan diri seperti electron yang absorb energy.. die akan jumping2 setinggi2nya sampai stage yang lain... hehehe....ni spectroscopy nie... hahaha.. xde rrr... camne rr pagi2 aku leh plak msg ngan tra.. pastu die kata tgah bace Blog.. alamak, terus teringat janji semalam ngan cla.. die minta aku update blog... baek lah claa, ni ha... tgah update nieh... best x post nie? [haha..ade lak mende menarik?]

ok ok.. kat post nie aku nak cter rr sket.. My Latest activity... hurm.... watpe ae.. o0o0.. tgok cter korea sampai menangis2.. bukan senang taw aku nak nangis.. nie mmg cter yg mantop rr bleh aku katakan... romantic comedy.. casting by, Hyun Bin as Kim Joo Won and Han Ji Won as Gil Ra Im.. kiutnye dowg.. cter ni asalnya aku tgok macam x best jek taw.. sebab cast2 die mcm x bpe nak hensem...tp lawa ade rr gak... tp aku truskan tgok pun sebab cter die sgt2 menarik kot!! SERIUS!! mmg BEST GILERRR.. 1st episod lagi yang hero nie dah terus fall in love with heroin dia.. tapi die sndiri x caya die leh fall in love ngn pompuan tuh.. die pon pelik ngn diri dia sendiri.. then, dowg pon mnghadapi konflik.. setelah bbrapa mgu berkenalan...dowg terminum air magik yang menyebabkan dowg nie leh switch badan plak... hahahaha... menarik.. kan kan kan? die akan menjadi lebih menarik klu korg sume tgok sendiri cter die... weee~ ok2 nie ade link untuk baca recap die.. best taw!! klik rrr Secret Garden hehehe... bru nak btaw kan tajuk cter die.. hahahaha



haaa satu agi mende nak cter... arituh p singgah minimart KTF... igtkan nak beli kaler pensil.. tapi x jumpa2.. huhu sob sob sob... pastu last2 beli eskrim.. comel kot eskrim tuh... eskrim Mat Kool jek... but u noe what.. rupe die macam banana.. which u can even peel the skin and eat the banana... but the skin is made up of jelly.. grape flavoured.. and the banana is the eskrim...vanilla flavoured.. so, what's the point when there is no banana flavoured but the features is just like banana... Mat Kool should consider that into matter.. x best rr klu rupa banana tapi rase vanilla and grape.. huhuhuhu x Kool enough laaa Mat Kool!!!




ok ok... nak close the ceremony dulu... tata everybody!!! muahx3 salam~

2 comments:

silah said...

comel nye aiskrimt tu bee

yeahh ade name orang kat ctu wee wee weee

kawan org pun ad nak download citer secret garden tu, nanti org tgok jugak

BeE~BiE said...

tgok taw!!! kyaaaaa... kekeke.. XD